JOLE ART

Jole maakt moderne popart portretten van mensen, dieren, dingen en thema’s als vrij werk en in opdracht voor bedrijven en particulieren. De ontwerpen worden digitaal gemaakt aan de hand van allerlei beelden, foto’s en teksten en vervolgens zet zij ze in een mix van print en schilderwerk op doek. Zie hier filmpje van ‘The making off’.. van een van haar portretten.

Haar vrije werk bestaat uit ‘portretten met een verhaal’. De schilderijen zijn gemaakt uit een mix van digitale beelden en teksten en gescande originelen die zij verzamelt met daarop met acryl geschilderde portretten. De beelden die zij gebruikt zijn o.a. afkomstig uit de kunst, geschiedenis, muziek, literatuur of hedendaagse tijd. Met de bewerkte achtergrond geeft zij op onverwachte wijze informatie over hetgeen dat is geportretteerd.

Series schilderijen en speciale edities zijn te zien en te koop via deze website. Klik hier voor een overzicht van de schilderijen. Voor meer uitgebreide informatie over haar werk en portretten in opdracht stuur een e-mail aan info@joleart.nl.