NIEUWS

BEZOEK MIJ TIJDENS EEN VAN DE KOMENDE (KUNST)EVENEMENTEN..!

KUNSTKIJK 9 T/M 12 mei a.s. het Houten huis, Westerweg 10 in Ouddorp.

Kunstkijk is een kunstevenement met zo’n 100 professionele beeldende kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland verspreid op 35 verschillende locaties op Goeree-Overflakkee.
Ik exposeer samen met Noor van der Does ( bronzen en ijzeren sculpturen) en Gerie-Janne van Dinter ( fotografie en abriformaat prints). Je bent van harte welkom om ons te bezoeken. Alle dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Er is tevens gelegenheid om iets te eten en te drinken. 

ITALIË EVENEMENT Vr. 31 mei t/m zo. 2 juni a.s. Kasteel de Haar – Utrecht

Heimwee naar het Italie-evenement … 
Na 8 jaar van afwezigheid ben ik blij verheugd dat ik weer met een kunststand aanwezig ben op het gezelligste evenement van Nederland.Stap binnen in een wereld vol Italiaanse charme en levenslust. Geniet van de beste Italiaanse gerechten, bewonder prachtige kunst en ambachten en laat je betoveren door de muziek en entertainment die je meenemen naar de straten van Rome, Florence en Venetië. 

Ik exposeer daar mijn colllectie (Italiaanse) vrouwen, Scootergirl, Vespa’s, Fiats en Piaggio’s en portretten op maat, samen met de prachtige vrouwen sculpturen Noor van der Does.

ART LAREN 14 t/m 16 juni a.s. De Brink – Laren

Ook dit jaar exposeer ik weer tijdens ART Laren, een beurs voor hedendaagse kunst in witte paviljoens onder de bomen op de historische Brink van Laren. Op de beurs vind je schilder-, beeldhouwkunst en fotografie van gerenommeerde en jonge kunstenaars verdeeld over stands van zo’n 50 galerieën. Je vindt mij samen met werk van Noor van der Does en van andere kunstenaars op de stand van ART & Pictures, online galery for interior art. Ik presenteer daar de nieuwste schilderijen uit mijn series ‘Take your time’ en ‘Famous women’ en ‘Made in Holland’.


JERICHOLAAN 120 JAAR..

7 meter Jole Art was te zien op een speciaal gemaakt spandoek in Kralingen ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van de straat. Het ontwerp is ook beschikbaar als kleine gesigneerde Artprint op katoenpapier ingelijst met passe-partout. Voor meer informatie klik hier.


VISIT ME AT THE AFFORDABLE ART FAIR.

Op 27 oktober t/m 31 oktober 2021 exposeerde ik tijdens de Affordable Art Fair (AAF) in de Kromhouthal in Amsterdam. Een internationale beurs met duizenden kunstwerken van meer dan 65 lokale, nationale en internationale galeries.


LEVENSGROTE Pop Art ‘HUGS’ VAN JOLE TE ZIEN IN ROTTERDAM.

LEVENSGROTE Pop Art ‘HUGS’ van Jole waren van 1 t/m 14 februari 2021 te zien op een aantal gebouwen in de stad samen met allerlei lieve persoonlijke teksten van Rotterdammers tijdens ‘Rotterdam Verlicht’ een project van Mothership in het kader van Valentijnsdag. Bekijk hier je eigen popart ‘HUG’.

LIFE SIZE Pop Art ‘HUGS’ by Jole from 1 to the 14th of February were visible on a number of buildings in the city together with all kinds of sweet personal texts by Rotterdammers during ‘Rotterdam Illuminated’, a project by Mothership in the context of Valentine’s Day.


https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/1045269/met-de-hugs-van-annejole-kun-je-iemand-toch-nog-een-knuffel-geven

LAATSTE EXPOSITIE THYADE ART.

Van 2 t/m 11 oktober 2020 exposeerde ik tijdens de laatste pop-up van Thyade galerie. Naast mijn kunst was o.a. werk te zien van :

Juan Miro, Karel Appel, Ad Verstijnen, Herman Brood, Claus Costa, Ronald Chapeau, Clemens Briels, Marianne Naerebout, George Heidweiller, Hendrik van Veenendaal, Bram van Baalen, Elma van ‘t Hof, Koen Huitink, Lenie van  den Bulk , Wouter van der Elst, Jenny Olde Monnikhof, Ank van der Kwaak, Pim van der Wel en zelfs een originele steendruk van Salvador Dali.

De expositie was dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur ( behalve ma. en di.). Locatie  winkelcentrum ‘De Kopspijker’ in Spijkenisse ( voormalig pand Kijkshop).


‘WINNARES’ EERSTE AFLEVERING STERREN OP HET DOEK ..🙂!

‘Sterren op het Doek’ na 4 jaar afwezigheid weer terug op tv.
Presentator Özcan Akyol interviewt een aantal bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Op dinsdag 3 sept. 2019 gaf Matthijs van Nieuwkerk zich over aan de doorgrondende blik van mij, Mieke Robben en Enno Paulusma.
Aan het einde van de aflevering heeft Matthijs mijn schilderij gekozen om mee naar huis te nemen. De overige doeken werden geveild voor het goede doel.

Kijk hier voor de gehele uitzending.
Wilt u ook een portret zoals dat van Matthijs voor uzelf of uw bedrijf? Klik dan hier voor
meer informatie.