NIEUWS

VISIT ME AT THE AFFORDABLE ART FAIR.

Op 27 oktober t/m 31 oktober 2021 exposeer ik tijdens de Affordable Art Fair (AAF) in de Kromhouthal in Amsterdam. Een internationale beurs met duizenden kunstwerken van meer dan 65 lokale, nationale en internationale galeries. Je vindt mij op de stand B14 van NABK pro. Laat je verrassen door de betaalbare hedendaagse kunst. Save the date en stuur een e-mail naar info@joleart.nl voor gratis tickets ..!


Visit me at ROTTERDAM ART tijdens de expositie ‘ART in Diversity’ in het Entrepotgebouw – De 5 Werelddelen 69 op de Kop van Zuid. Op 2,3 en 4 juli van 10.00 tot 19.00 uur ( op vrijdagavond tot 21.00 uur) laten zo’n 40 Rotterdamse kunstenaars van kunstenaarscollectief Karmijn hun mooiste werken zien. De toegang is gratis en je kunt dichtbij het gebouw parkeren (Parkeerterrein De 5 Werelddelen/ Roentgenstraat 111) en na afloop een prachtig terrasje langs de haven pikken. Laat je verrassen door Rotterdamse topkunst.


LEVENSGROTE Pop Art ‘HUGS’ van Jole zijn vanaf 1 februari te zien als op een aantal gebouwen in de stad samen met allerlei lieve persoonlijke teksten van Rotterdammers tijdens ‘Rotterdam Verlicht’ een project van Mothership in het kader van Valentijnsdag. Bestel hier je eigen popart ‘HUG’.

LIFE SIZE Pop Art ‘HUGS’ by Jole can be seen from 1 February on a number of buildings in the city together with all kinds of sweet personal texts by Rotterdammers during ‘Rotterdam Illuminated’, a project by Mothership in the context of Valentine’s Day.


https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/1045269/met-de-hugs-van-annejole-kun-je-iemand-toch-nog-een-knuffel-geven

Mis jij het ook zo om een knuffel te geven..?
Bestel dan nu speciale Popart ‘HUGS’ van Jole..

Kleine ART-prints en sets Ansichtkaarten van omhelzingen op een achtergrond van beroemde liefdesparen en schilderijen om te geven óf op te sturen aan je dierbaren (ze kunnen zo door de brievenbus)..

De kosten zijn €15,00 (incl. btw en verzending in NL) en de levertijd is 1-2 dagen. Klik hier om te bestellen .. 


Jet, blije bezitter van een Jole ART BAG :-)!
Kadootje voor sinterklaas? Bezoek de webshop voor mijn nieuwste modellen!


Van 2 t/m 11 oktober exposeer ik tijdens de laatste pop-up van Thyade galerie. Naast mijn kunst is o.a. werk te zien van :

Juan Miro, Karel Appel, Ad Verstijnen, Herman Brood, Claus Costa, Ronald Chapeau, Clemens Briels, Marianne Naerebout, George Heidweiller, Hendrik van Veenendaal, Bram van Baalen, Elma van ‘t Hof, Koen Huitink, Lenie van  den Bulk , Wouter van der Elst, Jenny Olde Monnikhof, Ank van der Kwaak, Pim van der Wel en zelfs een originele steendruk van Salvador Dali.

De expositie is dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur ( behalve ma. en di.). Locatie  winkelcentrum ‘De Kopspijker’ in Spijkenisse ( voormalig pand Kijkshop).


‘WINNARES’ EERSTE AFLEVERING STERREN OP HET DOEK ..🙂!

‘Sterren op het Doek’ na 4 jaar afwezigheid weer terug op tv.
Presentator Özcan Akyol interviewt een aantal bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Op dinsdag 3 sept. 2019 gaf Matthijs van Nieuwkerk zich over aan de doorgrondende blik van mij, Mieke Robben en Enno Paulusma.
Aan het einde van de aflevering heeft Matthijs mijn schilderij gekozen om mee naar huis te nemen. De overige doeken werden geveild voor het goede doel.

Kijk hier voor de gehele uitzending.
Wilt u ook een portret zoals dat van Matthijs voor uzelf of uw bedrijf? Klik dan hier voor
meer informatie.