Over Jole

Sinds 2003 maak ik moderne Popart portretten van mensen, dieren, dingen en bedrijven in opdracht en als vrij werk. Met mijn schilderijen exposeer ik in galeries, musea en op kunstbeurzen. Daarnaast maak ik sinds 2015 ART-BAGS, tassen van canvas met prints van een aantal van mijn schilderijen. Mijn schilderijen hangen in binnen – en buitenland en met het schilderij van Maxima won ik in 2009 de eerste prijs in een landelijke wedstrijd en exposeerde ik in het CODA-Museum.

Op deze site vind je series schilderijen, portretten op maat en alle bestaande voorbeelden tassen en uiteraard is het ook mogelijk om schilderijen en tassen te bestellen via de webshop.

Bekijk hier een korte film waarin ik vertel over mijn producten.

Klik hier voor meer informatie over Jole ART en Jole BAGS.  Of volg mij op Facebook of Instagram.

 

 

Annejole Jacobs-de Jongh